SZOLGÁLTATÁSAINK

Pályázati projekt kidolgozás és közreműködés

komm-koveteseHa egy intézménynek még csak pályázati ötlete van, segítünk „koncepcióba” önteni, megfogalmazni, kidolgozni a beadásra kerülő pályázatot.
Sikeres pályázat esetén szakértői felügyelettel végig kísérjük a megvalósítást, a szerződéskötéstől a zárásig, teljes vagy részleges projekt management és monitoring feladatvállalással.

Felkészítés a mobilitásra

felkeszites-a-mobilitasra

Nyelvi felkészítés: az OLS rendszeren kívüli nyelvi felkészítést igénylő projektekre kidolgoztunk, egyenlőre olasz nyelvre, online felkészítő programot a haladás eredményességet követő monitoringgal.
Interkulturális tréningeket tartunk az interkulturális készségek kialakítására. (Konfliktuskezelés, önfelvállalás, az idegen környezetbe való beilleszkedés, stressz -tűrés).
A mobilitás időtartamára kísérőtanár, kulturális mentor, tutor felkészítését vállaljuk.

Partnerkeresés

puzzleKA1-es projektek esetében a partnerkeresés a főpályázó (a küldő intézmény) igényei szerint a fogadó intézmény felkutatását jelenti a mobilitási programokhoz. A fogadó intézményt a projekt jellemzői szerint, az adott gazdasági szektor specifikus jellemzői szerint és az adott képzési program szerint történik. Ha megvannak a partnerjelöltek, külön-külön mindegyikükkel megtárgyaljuk a pályázati feltételeket, és azt a partnert választjuk ki, aki az összes közül a legjobb kondíciók mellett tudná a projektet megvalósítani.
A projekt időtartama: min. 12 hónap – max. 24 hónap.
KA2-es projektek esetében a stratégiai partnerkeresés paramétereit az adott megtervezett partnerhálózati koncepciótól függ, legelsősorban attól, hogy az adott partnerszövetségen belül melyik partnernek mi a hozzájárulása a projekt megvalósításához. A főpályázó a partnerkonzorcium koordinátora. A projekt futamideje: min. 24 hónap -max. 36 hónap.

Kommunikáció követése a partnerek között

language-monitoring

Az adott partnerség által megkövetelt idegen nyelvtudással facilitáljuk a kommunikációt, ott vagyunk a tárgyalásokon, a szerződés megbeszélésen, a levelezés lebonyolításában.

Jelenleg a nyelvi közvetítést magyar, román, olasz, francia és angol nyelven vállaljuk.

palyazattervezes-kicsi

Pályázattervezés és

pályázatírás

management-kicsi

Pályázati

Management

monitoring-kicsi

Monitoring

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

KAPCSOLAT