RÓLUNK

2016, november 10-én az Eu Project részt vett az Olasz Kultúr Intézet jóvoltából az EDUFAIR 2016 kiállításon.

EDUFAIR kiállításon tartott előadás

A prezentáció

5

Csapatunk szakértőkből álló csoport, amely 10 éves tapasztalattal rendelkezik uniós projektek pályázatainak tervezésben, megírásában, partner keresésében, monitoringjában, nyelvi felkészítésében, komplex lebonyolításában, partnerek koordinációjában és a projektek zárásában.

Az uniós pályázatok új ciklusa (2014-2020) igazi távlatokat nyitott az ifjúsággal kapcsolatos tevékenység körében, amelynek a főszerepe a mobilitás. Fontos kulcs akciókra ösztönöz, mint a (Key Action 1, Key Action 2, Key Action 3) amelynek a fő célkitűzése az interkulturális készségek fejlesztése: akár szakképzés, akár szakmai gyakorlat, akár csak „felfedező” út, vagy sport rendezvény címén. Célként tűzik ki, a nemzetközi szakmai tapasztalatok megszerzése mellett a kulturális látókör és a nyitottság fejlődését, amely segíti a fiatalokat, hogy megismerjenek más kultúrákat, ezáltal megértéssel, toleranciával, együttműködő szándékkal közelíthessék meg más kultúrából érkező embertársaikat.

Tapasztalatunk szerilibrary-1400313_640nt sok magyar fiatalhoz nem jut el, vagy nem figyel fel az egész életére kiható szakmai gyakorlati lehetőségekre. Ezért tartjuk fontosnak a mobilitás pályázatok bemutatását, előkészítését, menedzselését a szakképző iskolákban.  A szolgáltatásainkkal segíteni szeretnénk azokat az iskolákat, intézményeket, akik sokszor nem rendelkeznek gyakorlattal vagy kapacitással egy – egy pályázat lebonyolítására. Keressük azokat az együttműködő jó kapcsolatokat, amelyek előre viszik, és új utat nyitnak a mai fiatal munkaerő szakmai fejlődésében.

Fogadjuk azoknak a leendő főpályázóknak: iskolák, egyéb oktatási intézmények, kamarák, egyéb szervezetek Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Szerbiában a jelentkezését, akik a KA1 mobilitási projekt kapcsán, azaz a vendéglátás szakképzésben lévő tanulók, frissen végzettek külföldi tanulása, szakmai gyakorlata, tapasztalatcseréjét szeretnék megvalósítani és a fogadó intézményt Olaszországban választják meg.

suitcase

A pályázati ötlettől a megvalósuláson keresztül a zárásig, közösen kidolgozzuk a pályázati projekteket, igény szerint pályázati menedzsmentet és személyes követői tevékenységet adunk, a kiutazandók lelki, kulturális, szaknyelvi, felkészítésében és kint tartózkodásuk során.  A Tempus közalapítvány 2015-ig 15 ezer megvalósított projektről számol be, 165 ezer fő szerzett nemzetközi tapasztalatot és 310 millió Eurós támogatást osztott ki.

Az Ön iskolája, szervezete is legyen résztvevője a Mobilitás projekteknek!
Ha van egy kérdése, vagy kidolgozásra váró pályázati ötlete írjon nekünk!
info@eu-project.net