PÁLYÁZATTERVEZÉS ÉS PÁLYÁZATÍRÁS

szakmai-gyakorlat

Ha az Ön iskolája csak a pályázati ötlettel rendelkezik, és még semmilyen elképzelése nincs, hogy hogyan fogjon neki kidolgozásnak. Hogyan írja meg, milyen partnerekkel tudja megvalósítani a pályázatot, mi segítünk mindezt megtervezni, megírni és felkészülni a pályázattal járó teendők kivitelezésére.

macbook-1526449_640 Ha van kidolgozott pályázati témája csak a pályázatíráshoz lenne szüksége a segítségre, vagy a készen, megírt pályázatot kellene véleményeztetni szakemberrel, keressen meg minket, értékes tanácsokkal, útmutatókkal tudunk hozzájárulni a sikeres pályázathoz.

question-1500086_640Ha még nincs konkrét pályázati ötlete, de szeretné, ha iskolája is pályázzon, segítünk megismerkedni a pályázási lehetőségekkel, és ezeket összehangolni az iskola fejlődési törekvéseivel, diákjait eljuttatni külföldi szakmai gyakorlatra. Kérésére szívesen meglátogatjuk, konzultálunk, ha szükséges előadást tartunk a pályázati és a kiutazási keretlehetőségekről, amelyeket ismertető anyagokon keresztül terjeszthetnek az iskola vezetősége és a diákok számára.

management-kicsi

Pályázati menedzsment

monitoring-kicsi

Monitoring

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk az info@eu-projekt.net címre!

KAPCSOLAT