MONITORING

Pályázati monitoring

palyazati-monitoring

A pályázat megvalósulásának követése, monitoringja, sok időt és jó átlátható rendszerezést kíván. Az elektronikus adminisztráció segítségével a pályázatban résztvevők részére érhető frissített információs dokumentum tárakat szervezünk, amely segítségével a pályázat minden mozzanata követhető. A dokumentációs rendszert megszervezzük, létrehozzuk, minden érdekelttel megosztjuk, a folyamatosan zajló tevékenységek dokumentumait folyamatosan rögzítjük, így a pályázat zárásához is minden fontos dokumentum idejében elkészül. A monitoring munkáról beszámolót készítünk a nemzeti iroda felé, mint kötelező pályázati tevékenység a minőségbiztosítási követelmények teljesítése értelmében.

Nyelvi és személyi felkészülés monitoringja

language-monitoring

A pályázatban résztvevők nyelvi és személyi felkészítésének követése, monitoringja, azt a pedagógiai munkát takarja, amely a fiatalok motiváltságát és tanulás hatékonyságát célozza meg. A felkészítés során kollégáink a mentális elakadások, az érzelmi elbizonytalanodások okait is felderítik fel és segítik a tanulók program elvégzéséhez szükséges motivációját, a sikeres nyelvi és lelki (stressz-tűrés, alkalmazkodó képesség és a csapatépítés) felkészülésüket.

A résztvevők monitoringja

resztvevok-monitoringja

A tanulók és az oktatók mobilitási programja egy olyan módszertani koncepción alapul, amely garanciát nyújt maximálisan a program adta lehetőségek kihasználására: a tanulók esetében segítséget nyújt a tanultak értékelésében a szakmai gyakorlat során,  ami előremozdíthatja a jövőbeli elhelyezkedési esélyeiket, vagy vállalkozóként való működésüket.

Az oktatók esetében segítjük a képzések tapasztalatait feldolgozni és beépíteni az oktatásukba.

palyazattervezes-kicsi

Pályázattervezés és pályázatírás

management-kicsi

Pályázati Management

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

Írjon nekünk az info@euprojekt.net címre!

KAPCSOLAT